Eğitim öğretim yılı içerisinde il ve ilçe düzeyinde katılım sağlanan turnuva ve yarışmaların okul web sitesinde yayımlanması

Malkara'nın düşman işgalinden kurtuluşunun 100.yılı etkinlikleri kapsamında düzenlenen kros yarışmalarına minik kızlar kategorisinde 3/A sınıfından Elif Elçin Kay, minik erkekler kategorisinde 4/A sınıfından Eyüp Egemen Beçar ve Güney Say ile katılım sağladık.

Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü etkinlikleri kapsamında düzenlenen "İstiklal Marşı'mızı Güzel Okuma " yarışmasına 4/A sınıfından öğrencimiz Belemir Tuana Şerifoğlu ile katılım sağladık.

Malkara'nın düşman işgalinden kurtuluşunun 100.yılı etkinlikleri kapsamında düzenlenen satranç turnuvasında minik erkekler kategorisinde 4/A sınıfından Göktuğ Alkın ilçe birincisi olmuştur.

02-05-2023