Öğrenciler ve okul personelinin sağlık durumlarının değerlendirilmesi , geliştirilmesi, sağlıklı okul yaşamının sağlanması ve sürdürülmesine yönelik okul sağlık çalışmalarının tamamlanması

T.C. Milli Eğitim Bakanlığı ile T.C. Sağlık Bakanlığı arasında imzalanan Okul Sağlığı Hizmetleri İşbirliği Protokolü kapsamında; okul çevresi dahil sağlığı olumsuz olarak etkileyen her türlü etmenin denetimi ile okulda çalışanların ve öğrencilerin sağlıklarının en üst düzeye çıkarılmasını amaçlar.

Okul Sağlığı Çalışmaları kapsamında; okulumuzdaki tüm öğrenciler aile hekimliğine yönlendirilerek genel bir muayeneden geçirildi.Sonrasında her öğrenci için "Öğrenci Muayene Formu " doldurularak öğrencilerin dosyasına koyuldu.

Okulumuz öğretmenleri tarafından her sınıf düzeyinde diş sağlığının önemi üzerinde durularak öğrencilerin dikkati çekildi.

26-05-2023